Contact | Bel +31 6 14394507

Combineer en Profiteer! Direct uw korting zichtbaar terwijl u verder winkelt!!

Openhaardhout

Openhaardhout kopen van BaltawoodOpenhaardhout kopen

Openhaardhout kopen staat bij veel mensen hoog op de lijst van acties als de eerste koude dagen in ons land arriveren. Daarbij gaan we gemakshalve uit van het ovengedroogd openhaardhout. Dat is wel de meest populaire haardhout soort waar naar wordt gevraagd. Maar eerlijk gezegd is het beter om ruim voor die periode na te denken over het kopen van de benodigde hoeveelheid openhaardhout die voor de eerste maanden van het stookseizoen nodig is. De prijzen van ovengedroogd haardhout zijn dan meestal nog niet zo hoog en de voorraden zijn dan nog goed op peil. Dus wil je openhaardhout kopen hou hier dan rekening mee en bestel je open haardhout snel. Zo ben je er zeker van dat je straks niet zonder zit wanneer het echt nodig is. En er gaat natuurlijk niks boven een brandende haard tijdens de gezellige feestdagen.

Wij verkopen verschillende soorten ovengedroogd openhaardhout.  Elk met hun unieke eigenschappen. De ene houtsoort zorgt voor een heerlijke geur, de andere houtsoort voor een mooi vlammenspel. Wat voor u de beste keuze is, hangt af van uw wensen en ook van de haard die u tot uw beschikking hebt.

Zo hebben wij eiken haardhout, Eikenhout is een harde houtsoort. Het hout brandt traag, waardoor het een hoog rendement heeft en veel warmte afgeeft.  Dit maakt het hout ook erg geschikt om te gebruiken in grote kachels en haarden. Alternatief is essen haardhout.

Beuken haardhout is een harde houtsoort met een zeer hoge dichtheid. Het heeft hierdoor een hoge calorische waarde en een lange warmte afgifte. Het brandt lang en heeft een mooi, rustig vlammenspel. Het gloeit ook lang na. Het is uitermate geschikt voor in middelgrote en grote houtkachels. Alternatief is haagbeuk haardhout.

Berken haardhout is te herkennen aan zijn lichte witte bast. Het is een ideale houtsoort voor wie weinig of kort stookt, want berkenhout is gemakkelijk aan te krijgen en ontbrandt erg snel. Alternatief is elzen haardhout.

Voor de fanatieke stoker hebben wij groot formaat pallets, en maken wij ook gebruik van een staffelkorting. En voor wie wat minder stookt, hebben wij ook kleinere formaat pallets. ben je nog niet zeker van je zaak gebruik dan gerust onze offerte module.

X